21.11
21:45

Γιαννίκης: «Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος»

AEK1924.gr team
Γιαννίκης: «Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ελληνογερμανού τεχνικού μετά την άδικη ήττα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στάθηκε στο κακό ξεκίνημα του ματς αλλά και στο πρωτάθλημα που έχει δρόμο ακόμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Cosmote TV:

«Ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο το ματς στο πρώτο σουτ του Ολυμπιακού. Είχαμε καλή αντίδραση μετά. Όμως αδικείς την προσπάθειά σου όταν δίνεις γκολ όπως το 1-2 και το 1-3. Ειμαι στεναχωρημένος για τον κόσμο που ήρθε. Χάσαμε μία μάχη όχι τον πόλεμο. Είμαστε σε μία εξέλιξη και δυστυχώς αυτά τα λάθη τα πληρώνουμε. Εχει μεγάλο δρόμο το πρωτάθλημα»

ΑΕΚ: «Ήταν καθαρό πέναλτι»

Παράλληλα στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Ένωσης μίλησε:

Για την φάση πριν το 1-2 με το πέναλτι που έχει γίνει στον Βράνιες; «Δεν την έχω δει τη φάση, δεν έχω άποψη».

Ποιο ήταν το σκεπτικό να ξεκινήσει ο Γκαρσία και όχι ο Άμραμπατ; «Βάσει εικόνας στην προπόνηση δικαιούνταν να παίξουν και τα δύο παιδιά. Ήταν μια απόφαση υπέρ του Γκαρσία, όχι εναντίον του Άμραμπατ. Ο Άμραμπατ είχε μια καλή παρουσία στην επανάληψη».

Για την επιλογή να ξεκινήσει αριστερά ο Γκαρσία και δεξιά ο Τσούμπερ στις πλευρές: «Αλλάξαμε σήμερα πλευρές στα φτερά μας. Ήταν στο επιθετικό πλάνο να υπάρχουν αυτές οι αλλαγές, έτσι ώστε οι παίκτες μας να παίζουν με το σωστό πόδι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->