19.11
16:58

ΑΕΚ: Περιμένει τον Άρη αν θα συμφωνήσει για αλλαγή ημερομηνίας ή αν θα πάρει το ματς στα χαρτιά

AEK1924.gr team
Advertisement

Τα πέντε κρούσματα που βρέθηκαν στην Ένωση αναγκάζουν τους Κιτρινόμαυρους να ζητήσουν αναβολή από την αναμέτρηση με τον Άρη. Το μόνο που απομένει είναι τι θα αποφασίσουν οι Θεσσαλονικείς, καθώς έχουν την δυνατότητα να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως πέντε μέλη της διαγνώστηκαν θετικά στον Covid με αποτέλεσμα να διακοπούν οι προπονήσεις και φυσικά να ενημερώσει πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα την ΕΟΠΕ, ως όφειλε, ζητώντας την αναβολή του αγώνα αλλά η ομοσπονδία τους παρέπεμψε στον Άρη.

Οι Κιτρινόμαυροι πλέον από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποφασίσει αν θα δεχτεί να διεξαχθεί ο αγώνας σε νέα ημερομηνία ή θα αποφασίσει να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι πέντε μέλη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, διαγνώστηκαν θετικά στην COVID-19. Τα υπόλοιπα μέλη πρόκειται να υποβάλλονται συνεχώς στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ. Αυτονόητο είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας μας διακόπτεται μέχρι νεοτέρας.

Δυστυχώς λόγω ειδικής διάταξης της ΕΟΠΕ, δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούμε με την αντίπαλη ομάδα και εξαναγκαζόμαστε να μείνουμε στην Αθήνα, μολονότι οι λοιπές αθλήτριες είναι υγιείς και εμβολιασμένες.

Ανεξαρτήτως της διάταξης αυτής, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ζητήσαμε από την ΕΟΠΕ να αναβάλει τον αγώνα και μας παρέπεμψε στην ομάδα του Άρη.

Είναι προφανές ότι η μετάδοση του ιού σε αθλήτριες της ομάδας μας, έχει προκληθεί από μέλη άλλης ομάδας με την οποία ήρθαμε αντιμέτωποι, επειδή ακριβώς δεν προφυλάχτηκαν από τις «στενές επαφές» τα μέλη της ομάδας μας.

Ως εκ τούτου, με γνώμονα την προστασία των αθλητών και στελεχών της ομάδας μας και της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης και για να μην αλλοιωθεί η σειρά των αγώνων του Πρωταθλήματος, προτείνουμε τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όπως σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και δεν αποκρύψαμε την πραγματικότητα, θα υπάρξει και ο αντίστοιχος σεβασμός από το ιστορικό σωματείο του Άρη Θεσσαλονίκης και δεν θα θελήσει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Αναμένουμε άμεσα την απάντησή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement