
Στην Τουρκία μετέδωσαν πως η ρωσική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού της Φενέρμπαχτσε.
Σημείο αναφοράς για τη Φενέρμπαχτσε είναι ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς από πέρσι που πήγε στην τουρκική ομάδα έχει 8 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε συνολικά 45 εμφανίσεις του.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google
Μάλιστα το «CNN Turκ» μετέδωσε πως η Ντιναμό Μόσχας θέλει να τον αποκτήσει και για αυτό είναι έτοιμη να προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του. «Θα υπάρξει ρωσική πρόταση για τον Πέλκα. Αντιμετωπίζει προβλήματα με τον προπονητή Βίτορ Περέιρα στη Φενέρμπαχτσε και φέρεται να θέλει φύγει.
Η Ντιναμό Μόσχας επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του και ετοιμάζει πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο», σημείωσε μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.
Πηγή: Sport-fm.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO