Η FIBA πρόσθεσε ακόμα ένα ban στην Βασίλισσα, φτάνοντας συνολικά τον διψήφιο αριθμό έχοντας 10.
Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΚ, με την FIBA να ανεβάζει τα ban που έχει επιβάλλει στη Βασίλισσα σε συνολικά διψήφιο αριθμό έχοντας 10.
Απ’ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ξεκινήσει η FIBA να επιβάλλει τα ban στους Κιτρινόμαυρους και σήμερα προχώρησε σε ακόμα.
Η Βασίλισσα που στο αγωνιστικό κομμάτι, φωνάζει για ενίσχυση με τις κακές εμφανίσεις που παρουσιάζει, θα πρέπει να λύσει το θέμα με τα δέκα ban (για την ώρα), αν θέλει να προχωρήσει σε μεταγραφικές ενισχύσεις με παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό.
Κάτι που βάζει ακόμα πιο δύσκολα στην ενίσχυση της ομάδας, την ίδια ώρα που η εικόνα της δεν πείθει και προβληματίζει όλο και περισσότερο, έχοντας βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση στον όμιλο του Basketball Champions League, φλερτάροντας με τον αποκλεισμό, ενώ και στις εγχώριες διοργανώσεις βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement