26.10
00:55

Πάει για το μπαμ με τον Γκριν η ΑΕΚ

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Η ΑΕΚ είναι κοντά στην ενεργοποίηση της βόμβας του Ερίκ Γκριν, με τον οποίο υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία, αφού πρώτα όμως ρυθμιστούν τα ban. 

Ολοένα και πιο κοντά στην Ένωση είναι ο Έρικ Γκριν.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο εκλεκτός του Στέφανου Δέδα για την περιφέρεια, με τον οποίο υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία για να υπογράψει στη Βασίλισσα. Οι άνθρωποι της Ένωσης κυνήγησαν τη δύσκολη περίπτωση του Μπράουν, αλλά από τη στιγμή που δεν καρποφόρησε, στράφηκαν σε αυτή του Γκριν.

Προτεραιότητα όμως για την ΑΕΚ είναι να διευθετήσει τα ανοιχτά ban, τα οποία δεν της επιτρέπουν να εντάξει κάποιον παίκτη από το εξωτερικό, στο δυναμικό της και ως αποτέλεσμα δεν θα μπορέσει να επισημοποιήσει οποιαδήποτε συμφωνία.

Ο 3οχρονος αγωνίστηκε πέρσι στην Τουρκία κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν, με 18.8 πόντους ανά αγώνα και αν δεν προκύψει κάποια αναποδιά, τότε αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Η προσθήκη ενός ξένου κρίθηκε πως είναι προτιμότερο να γίνει στις θέσεις των γκαρντ, καθώς έως τώρα υπάρχουν αρκετά προβλήματα, είτε εξαιτίας τραυματισμών (Ανγκόλα, Φλιώνης), είτε χαμηλής απόδοσης (Παππάς).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement