21.10
18:31

Καλύτερα ο Στάνκοβιτς – Δεν μπαίνει χειρουργείο

Κώστας Κοσικίδης
Καλύτερα ο Στάνκοβιτς – Δεν μπαίνει χειρουργείο

Ο Αυστριακός γκολκίπερ αισθανόταν καλύτερα και προπονήθηκε κανονικά σήμερα, με την κατάσταση του να επανεξετάζεται συνεχώς και να αποφεύγει για την ώρα το χειρουργείο.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αισθάνθηκε ξανά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί και να προβεί σήμερα σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που τον ενοχλεί.

Οι εξετάσεις του Αυστριακού γκολκίπερ επιβεβαίωσαν το μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο του γονάτου, αλλά οι ενοχλήσεις είχαν υποχωρήσει σήμερα και ένιωθε καλύτερα, με αποτέλεσμα να προπονηθεί κανονικά και χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να δουν τι θα κάνουν με την περίπτωση και το πρόβλημα του Στάνκοβιτς, γι’ αυτό τον λόγο ανέβηκε σήμερα στα Σπάτα ο Λάκης Νικολάου για να εξετάσει τον ποδοσφαιριστή και να συζητήσει μαζί του όλα τα ενδεχόμενα.

Οι δυο τους τα είπαν και λόγω της βελτιωμένης κατάστασης του Στάνκοβιτς, αποφασίστηκε από κοινού να επανεξετάζεται συνεχώς, να μην ανοίξει για την ώρα θέμα χειρουργείου, διαχειρίζοντας και προσέχοντας επί της ουσίας το πρόβλημα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement