17.10
22:20

Μάζης: «Βγάζει υγεία η ΑΕΚ, τρομερή εμπειρία η Ευρώπη»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Δημήτρης Μάζης μίλησε στο Gazzetta για το μυστικό της ομάδας πόλο αλλά και για τους στόχους.

Από το καλοκαίρι του 2021 ο Δημήτρης Μάζης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών της ΑΕΚ μιας ομάδας που ανέβηκε το 2020 στην Α1 και πριν από δυο εβδομάδες έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Μάζης, που είναι “παιδί” της Βουλιαγμένης και έζησε με τον ΝΟΒ σπουδαίες ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη στα πρώτα χρόνια της καριέρας, λατρεύει να δουλεύει με νέα παιδιά.

Η ΑΕΚ στην 2η χρονιά της στην Α1 σαφώς και δεν έχει στόχο την κατάκτηση τίτλου αλλά έχει πλάνο τριετίας και με δουλειά και μόνο δουλειά θα ανέβει επίπεδο.

Ο προπονητής της Δημήτρης Μάζης που την έχει οδηγήσει στο 3χ3 στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών μίλησε στο Gazzetta για το νέο στοίχημα της καριέρας του αλλά και για την Ευρώπη.

«Η ομάδα βγάζει υγεία»

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε να δουλεύει προπονητικά ως βοηθός στον Ολυμπιακό, έμεινε ως πρώτος στον πάγκο του ΑΝΟΓ για αρκετά χρόνια και από το καλοκαίρι είναι στην ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι η ΑΕΚ βγάζει υγεία σ’ όλα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και δουλεύουμε κάθε ημέρα για το καλύτερο», σημειώνει αρχικά ο Δημήτρης Μάζης.

«Έχουμε στόχους τριετίας»

Κάθε ομάδα έχει στόχους, ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΚ; Ο Δημήτρης μας εξηγεί: «Δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα. Δεν έχουμε βάλει κάποιον ιδιαίτερο στόχο για φέτος. Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Η ομάδα έχει στηθεί για να δουλέψει και να έχει υψηλούς στόχους στην τριετία.

Δεν υπάρχουν μυστικά στην ομάδα. Παλεύουμε κάθε ημέρα να βελτιώσουμε τα παιδιά και να ανέβουμε επίπεδο. Μαθαίνουμε απ’ όλα. Είναι πρόκληση να δουλεύεις με νέα παιδιά. Το κλίμα είναι εξαιρετικό».

«Τρομερή εμπειρία η Ευρώπη»

Η ΑΕΚ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη και στο Euro Cup και πήρε βαθμό σ’ ένα δύσκολο όμιλο στη Σερβία.

«Η εμπειρία της Ευρώπης ήταν τρομερή για την ομάδα. Ήταν η πρώτη παρουσία της ΑΕΚ στην ιστορία της στα Κύπελλα Ευρώπης .Είδαμε και μάθαμε πολλά. Μας βοήθησαν αυτά τα παιχνίδια να τσεκάρουμε και τις δυνάμεις μας», σημειώνει ο Έλληνας τεχνικός και συνεχίζει: «Παίξαμε στη Σερβία και με την Νόβι Μπέογκραντ που είναι πολύ σπουδαία ομάδα και μπορεί να διαλύσει κάθε αντίπαλο στην ημέρα της».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement