17.10
11:00

Μαύρος: «Κάτι είδε ο Μελισσανίδης στον Γιαννίκη»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος στην ιστορία της ΑΕΚ μιλά για την αλλαγή σελίδας της ομάδας και την πρόσληψη του Γιαννίκη, την πίεση, το ρίσκο αλλά και την πορεία της ομάδας.

Πεπεισμένος πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης… κάτι είδε στον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη για να τον φέρει στην ΑΕΚ.

Ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος μιλά στην «Real News» για τη νέα αυτή σελίδα της Ένωσης, την μέχρι σήμερα πορεία της αλλά και τον ανταγωνισμό στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θ(ε)ωμά Μαύρου:

Για την επιλογή του Γιαννίκη: «Ο Γιαννίκης μου άρεσε από όταν ήταν στον ΠΑΣ, το ποδόσφαιρο και η φιλοσοφία του είχαν κάτι το ελκυστικό και για να τον εμπιστεύτηκε ο Μελισσανίδης κάτι θα είδε. Φυσικά δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια, αφού καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα φανεί πόσο γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον».

Για το αν θα έχει πίεση: «Βεβαίως και θα έχει διότι αυτή ακριβώς είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις υπόλοιπες, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στις οποίες όσοι φορούν το έμβλημα της ΑΕΚ οφείλουν πάντοτε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν ήταν ρίσκο η επιλογή του: «Σχετικά είναι όλα, για παράδειγμα θα μπορούσε να έχει έρθει ένα μεγάλο όνομα και να αποτύχει φεύγοντας νύχτα και με τη σειρά του ο Γιαννίκης αν και νέος στην ηλικία να τα πάει θαυμάσια. Όπως είπα και πριν, το γήπεδο είναι που κρίνει τα πάντα κι εγώ θα περιμένω να τον δω, ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει τον πρόεδρο και εκείνους που εισηγήθηκαν την πρόσληψή του».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης: «Κακά τα ψέματα, αν εξαιρέσει κανείς τα 75 πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ η ομάδα δεν τα έχει πάει καλά. Δεν ξέρω αν φταίει ο Μιλόγεβιτς ή μόνο ο Μιλόγεβιτς, το θέμα είναι πως κάτι έπρεπε να γίνει και γρήγορα μάλιστα, μια και εμφανίζονται χτυπητές αδυναμίες ιδίως στην αμυντική λειτουργία που πρέπει να εξαφανιστούν.

Σίγουρα ο πρόωρος αποκλεισμός από τη Βελέζ υπήρξε γεγονός που μας πλήγωσε όλους, ωστόσο η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουν συνολικά σκληρά, να είναι ενωμένοι και να μην προβάλουν εγωισμοί μπροστά στο γενικό καλό. Τίποτα πάνω από την ομάδα» δηλώνει εμφατικά.

Για τον συναγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς ακόμη για ασφαλείς προβλέψεις, όμως εννοείται ότι στην πορεία θα γίνει ακόμη πιο σκληρός και με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις, ωστόσο στο τέλος του η ΑΕΚ μπορεί να το κατακτήσει, γι’ αυτό άλλωστε και γίνονται οι κινήσεις που βλέπουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement