Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ θα βρεθεί σήμερα (17/10, 17:00) στην Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει με το τρίποντο της νίκης.
Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal Superleague, η Ένωση θα ταξιδέψει στην Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Μία επικίνδυνη έξοδος για τους Κιτρινόμαυρους, που χρειάζεται προσοχή και καθόλου υποτίμηση του αντιπάλου, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Ζιάβας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τους παίκτες του και έχει «λευκό» το απουσιολόγιό του.
Έτσι, στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Χριστόπουλο, Μπάρδη, Δελλαπόρτα, Ασημακόπουλο, Μάνο, Ντάτη, Ταρνανίδη, Γούση, Πάνου, Χατζηφωτίου, Παπακώστα, Αρτινό, Κάρμη, Παναγόπουλο.
Η βαθμολογία:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement