Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ θα βρεθεί σήμερα (17/10, 17:00) στην Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει με το τρίποντο της νίκης.
Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal Superleague, η Ένωση θα ταξιδέψει στην Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Μία επικίνδυνη έξοδος για τους Κιτρινόμαυρους, που χρειάζεται προσοχή και καθόλου υποτίμηση του αντιπάλου, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Ζιάβας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τους παίκτες του και έχει «λευκό» το απουσιολόγιό του.
Έτσι, στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Χριστόπουλο, Μπάρδη, Δελλαπόρτα, Ασημακόπουλο, Μάνο, Ντάτη, Ταρνανίδη, Γούση, Πάνου, Χατζηφωτίου, Παπακώστα, Αρτινό, Κάρμη, Παναγόπουλο.
Η βαθμολογία:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement