14.10
09:34

Προσωπικό στοίχημα του Μελισσανίδη ο Γιαννίκης

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σε μία πρωτόγνωρη δήλωση προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στην χθεσινή (13/10) παρουσίαση του 41χρονου τεχνικού στους παίκτες της ομάδας, δείχνοντας πως ο Μελισσανίδης έχει… βλέψεις και πίστη στο project «Γιαννίκης».

Παρά την πρώτη γνωριμία του Αργύρη Γιαννίκη με τους παίκτες, την περασμένη Δευτέρα, ήταν γνωστό πως θα υπήρχε ακόμα μία πιο… επίσημη.

Το χαρακτήρα του «επίσημου» θα έδινε τόσο η παρουσία των διεθνών παικτών στο προπονητικό των Σπάτων, όσο και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επιλέγει να παρουσιάζει ο ίδιος τους προπονητές στους παίκτες, μιλώντας και στηρίζοντας την απόφαση της ομάδας για την διαδοχή του πάγκου.

Ωστόσο, η χθεσινή παρουσίαση επεφύλαξε μία έκπληξη. Για πρώτη φορά ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε στο χρονικό ορίζοντας της συμφωνίας με προπονητή, διορθώνοντας την ανακοίνωση της Ένωσης, τονίζοντας πως πρόκειται για τριετή συνεργασία.

Όχι, ο Τίγρης δεν θέλησε να «ακυρώσει» τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ούτε βιάστηκε να ανανεώσει τον Γιαννίκη και μετά το τέλος της σεζόν. Αποφάσισε όμως – ίσως πιο έντονα από ποτέ άλλοτε – να δηλώσει την πίστη του στην προοπτική που δίνει ο Ελληνογερμανός.

Δεν είναι άλλωστε άγνωστο πως η Ένωση είχε προσεγγίσει τον 41χρονο τεχνικό και πριν την ανάληψη της ηγεσίας από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ωστόσο επιλέχθηκε ο Σέρβος για διάφορους λόγους, εκ των οποίων κάποιοι ενδεχομένως να βρίσκονται και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ο Μελισσανίδης θεωρεί τον Γιαννίκη ένα προσωπικό στοίχημα, μία επιλογή που θέλει πολύ να βγει για την ΑΕΚ και να αναδείξει έναν προπονητή που τα πρώτα δείγματα γραφής τον οδήγησαν εδώ που έφτασε.

Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στον Γιαννίκη είναι η τεχνογνωσία του πάνω στην προπονητική. Δεν είναι εμπειρικός προπονητής.

Έχει γνώσεις, συγκεκριμένη προπονητική ταυτότητα και παρά το νεαρό της ηλικίας του, μία προσωπικότητα που κέρδισε τον Μελισσανίδη στο έπακρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement