13.10
10:57

Πάει Σπάτα ο Μελισσανίδης

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, θα μεταβεί το απόγευμα στα Σπάτα και πριν απ’ την προπόνηση θα παρουσιάσει ο ίδιος μπροστά σε όλη την ομάδα τον Αργύρη Γιαννίκη.

Μπορεί η πρώτη παρουσίαση του Αργύρη Γιαννίκη προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πλην των διεθνών, να έγινε την περασμένη Δευτέρα απ’ τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου, αλλά η δεύτερη παρουσίαση με την παρουσία των διεθνών, θα γίνει απ’ τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport” ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ αποφάσισε ότι θέλει στη δεύτερη παρουσίαση που θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές παρών, να παρουσιάσει ο ίδιος τον νέο προπονητή της ομάδας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τον πιστεύει και τον στηρίζει.

Απ’ εκεί και έπειτα, θέλει επίσης να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για την συνέχεια του πρωταθλήματος και να δείξει την πίστη του και σ’ αυτούς, περιμένοντας να ξεκινήσουν την δική τους αντεπίθεση, αλλά και να τους τονίσει ότι πρέπει να σέβονται και να συνεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο με τον Ελληνογερμανό προπονητή, για το καλό της ομάδας.

Ο Μελισσανίδης έχει σκοπό επίσης, με την σημερινή παρουσία να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αργύρη Γιαννίκη, ώστε να συζητήσουν και από κοντά διάφορα θέματα της ομάδας, εκτός απ’ τους όρους της συμφωνίας τους, που είχαν συζητήσει πριν λίγες ημέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement