13.10
16:55

Οι βροχές απειλούν το νέο γήπεδο, σάπισε ήδη ένα παρκέ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ μπήκε στο νέο γήπεδο που θα στεγάσει την ομάδα της για τα επόμενα 20 χρόνια, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά και ο κίνδυνος μεγάλων ζημιών ελλοχεύει καθημερινά…

Από τις… καιρικές συνθήκες εξαρτάται η κατασκευαστική και λειτουργική ασφάλεια του Olympic Hall, καθώς η ΑΕΚ προσπάθησε κυρίως με δικά της έξοδα να μπει στο γήπεδο και να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει από την έναρξη της τρέχουσας χρονικής περιόδου.

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρώτο μας μέλημα ήταν να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ», δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Χήνας στο CosmoteSports ενώ ο υπεύθυνος του γηπέδου, Γιώργος Πραχαλιάς, σημείωσε με αγωνία:

“Φοβόμαστε να μην υπάρξει κάποια μεγάλη νεροποντή, γιατί η στεγανοποίηση του κλειστού είναι ελαττωματική. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει λόγω καθυστέρησης από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΦ (όπου υπάγεται το κλειστό).

Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement