11.10
20:40

Προχωρούν την απόκτηση αντί-Κεδέρη

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν με έναν παίκτη στη θέση του Χρήστου Κεδέρη, μετά τον τραυματισμό του άτυχου αθλητή του συλλόγου.

Το δυσάρεστο μαντάτο με τον τραυματισμό του Χρήστου Κεδέρη, έφερε αρχικά παγωμάρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και στη συνέχεια δημιούργησε σκέψεις για το πως θα μπορούσε να καλυφθεί το κενό του, στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ απ’ την πρώτη στιγμή στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό του άτυχου αθλητή, αλλά παράλληλα θέλουν να καλύψουν με κάποιο τρόπο το αγωνιστικό κενό που δημιουργείται, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της φετινής χρονιάς.

Γι’ αυτό τον λόγο, φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση να προχωρήσουν σε απόκτηση ενός ξένου αθλητή για την συγκεκριμένη θέση, ο οποίος και θέλουν να αποκτηθεί άμεσα, ώστε να ενισχύσει την ομάδα πριν απ’ την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Γκρούντφος.

Μέχρι στιγμής βέβαια, ο “εκλεκτός” του Δημήτρη Δημητρούλια και των ανθρώπων της ΑΕΚ, δεν έχει βρεθεί, αλλά σκανάρουν την μεταγραφική αγορά, ώστε να βρεθεί και να ξεκινήσουν αμέσως οι διαπραγματεύσεις, χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, ενισχύοντας και φέτος το ρόστερ.

Θυμίζουμε, ότι και πέρυσι η ατυχία χτύπησε… τρεις φορές (!) το στρατόπεδο της ΑΕΚ, αλλά ο Σταμάτης Παπασταμάτης, στήριξε την ομάδα, αποκτώντας τους Νούιτς, Χίγκερουντ και Άντερσεν, για να αντικαταστήσει τους Ουγάλδε, Πλάθα και Μόγια, για τις υποχρεώσεις της Ένωσης σε Ελλάδα (μόνο με τον Νούιτς) και Ευρώπη.

Το ίδιο θα πράξουν και τώρα, αρκεί βέβαια να βρεθεί ο παίκτης που να καλύπτει τα “θέλω” του Δημήτρη Δημητρούλια και να μπορεί να φανεί άξιος αντικαταστάτης του Χρήστου Κεδέρη, για όσο διάστημα μείνει εκτός δράσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement