08.10
14:25

Συνεχίζει το ατομικό ο Αμραμπάτ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Συνεχίζει το ατομικό ο Αμραμπάτ
Advertisement

Δίχως εκπλήξεις – ευχάριστες και μη – συνεχίστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

O 34χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, με τις επόμενες ημέρες να θεωρείται πως θα επιστρέψει στην δράση.

Από την άλλη, ο Θεοχάρης ξεκίνησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, με τον Γαλανόπουλο να περιμένει την Δευτέρα που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου στην Πίζα της Ιταλίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε θεραπεία και την προσεχή Δευτέρα θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Πίζα της Ιταλίας, από τον εξειδικευμένο Ολλανδό χειρουργό Νικ Φαν Ντάικ.

Οι υπόλοιποι παίκτες -πλην διεθνών- γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->