07.10
16:17

Συνέχισε ατομικό πρόγραμμα ο Άμραμπατ – Μπαίνει κανονικά απ’ την Δευτέρα

Κώστας Κοσικίδης
Συνέχισε ατομικό πρόγραμμα ο Άμραμπατ – Μπαίνει κανονικά απ’ την Δευτέρα
Advertisement

Ο Μαροκινός εξτρέμ συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα προληπτικά, αλλά από Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από το πρωί είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι ο Νόρντιν Άμραμπατ βρίσκεται σε κατάσταση επανένταξης και ότι αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μαροκινός εξτρέμ συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς απ’ την ερχόμενη Δευτέρα (11/10), καθώς προληπτικά συνεχίζει ακόμα το ατομικό του πρόγραμμα, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος στη φυσική κατάσταση.

Ο Άμραμπατ έχει πάρει το “οκ” απ’ το ιατρικό τιμ, ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά λόγω έλλειψης των διεθνών το τεχνικό τιμ, τρενάρει την επιστροφή του, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει απ’ την Δευτέρα.

Απ’ εκεί και έπειτα ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πλην των διεθνών, προπονήθηκαν κανονικά.

Τέλος, η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->