Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται ψηλά στο scouting report της Σπαρτάκ Μόσχας και της Αχμάτ Γκρόζνι.
Ο εκρηκτικός εξτρέμ της ΑΕΚ έχει… κερδίσει αρκετούς scouts με τις εμφανίσεις του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σπαρτάκ Μίοσχας και Αχμάτ Γκρόζνι τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι από την Ρωσία βρίσκονται σε τακτική επαφή με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Λιβάι και αναμένεται να τον… τσεκάρουν άμεσα, σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ.
Επιπρόσθετα, η Σπαρτάκ φαίνεται να έχει καλό report για τον Λιβάι και από τον Μάσιμο Καρέρα, που έχει μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.
Μέσα στο προσεχές διάστημα θα φανεί αν θα υπάρξει κάποια επίσημη προσέγγιση για τον Γκαρσία, αλλά και ποια θα είναι η στάση της ΑΕΚ, που προφανώς στηρίζει πολλά πάνω στον ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement