28.9
09:10

Η ΑΕΚ εμπιστεύεται και δίνει χρόνο στον Μιλόγεβιτς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σέρβος τεχνικός έχει την απόλυτη στήριξη της ομάδας, θέλοντας να του δώσουν τον εύλογο χρόνο για να δουλέψει με μια νέα εντελώς ομάδα.

Το αποτέλεσμα στην Τούμπα, αλλά κυρίως η κακή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, μοίρασε απογοήτευση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Αλλιώς είχαν σχεδιάσει οι Κιτρινόμαυροι και είχαν θέσει τις απαιτήσεις τους, για το συγκεκριμένο ματς και αλλιώς ήρθαν στην πράξη, γνωρίζοντας την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια και χωρίς να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Πασχαλάκη.

Θα μπορούσαν πολλοί να πουν, ότι ήδη κάποιες δεύτερες σκέψεις ή καλύτερα κάποια γκρίζα σύννεφα θα είχαν δημιουργηθεί πάνω απ’ το κεφάλι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά τα δεδομένα για την ώρα φαίνονται διαφορετικά.

Ο Σέρβος τεχνικός συνεχίζει να έχει την απόλυτη στήριξη και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι γι’ αυτό τον λόγο δείχνουν διατεθειμένοι να του δώσουν τον εύλογο χρόνο για να δουλέψει.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο “Μίλο” έχει στα χέρια του μια εντελώς νέα ομάδα, με αρκετούς παίκτες που αποτελούν τον κορμό της Ένωσης να έχουν μόνο λίγες εβδομάδες στο ρόστερ και προσπαθεί μέσα απ’ τις προπονήσεις και τους αγώνες, να τους κάνει ομάδα και να δει τα δικά του “θέλω”, να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι χρειάζεται χρόνο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και να κριθεί ο ίδιος για την εικόνα που θα παρουσιάζει η Ένωση στη συνέχεια, παίζοντας κατά κύριο λόγο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Μιλόγεβιτς, παρότι απογοητεύτηκαν για την εικόνα που παρουσίασε η Ένωση στο πρώτο δύσκολο και κρίσιμο αγώνα της σεζόν και περιμένουν μέσα στις επόμενες αγωνιστικές να αρχίσουν να βλέπουν τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς του, θέλοντας παράλληλα να μην έχει άλλες απώλειες βαθμών η ομάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement