27.9
18:00

Φλιώνης στο ΑΕΚ1924: «Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε»

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Ο νεαρός γκαρντ της Βασίλισσας μίλησε στο ΑΕΚ1924 για το Super Cup της Πάτρας, τον ρόλο του στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο του Δέδα.

Μετά την λήξη του μικρού τελικού απέναντι στο Λαύριο, ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για τα νέα δεδομένα που έχει συναντήσει έως τώρα στην Ένωση.

Ο Φλιώνης μίλησε για: 

Την νίκη κόντρα στο Λαύριο και την συνέχεια: 

«Σήμερα (σ.σ. χθες) θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση, να δείξουμε χαρακτήρα, να έχουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο και νομίζω το πετύχαμε. Θέλουμε δουλεία προς όλες τις κατευθύνσεις, θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε»

Τα στοιχεία που άλλαξαν στον μικρό τελικό:

«Όλα τα παιδιά έπαιξαν πιο σκληρά κόντρα στο Λαύριο, έβγαλαν ενέργεια και όταν αυτό συμβαίνει, φαίνεται η ποιότητα της ομάδας. Εκεί πρέπει να δίνουμε βάση, στο ομαδικό παιχνίδι, άσχετα από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Ανγκόλα στο ΑΕΚ1924: «Οι νίκες θα έρθουν»

Τον ρόλο του στην Ένωση:

«Νιώθω καλά με τον ρόλο μου και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

Το πλάνο του Δέδα και τον Ελληνικό κορμό:

«Ο κόουτς φροντίζει να μας τονίζει συνεχώς τους ρόλους μας, τον τρόπο παιχνιδιού και αυτό μας βοηθάει να εξελισσόμαστε. Είναι σημαντικό να μας δείχνει εμπιστοσύνη»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement