25.9
11:44

Επιστολή των Παλαιμάχων στον Πατούλη για την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, απέστειλαν επιστολή στην Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά στον Γιώργο Πατούλη, ζητώντας του να δώσει εντολή και να τρέξει η διαδικασία του διαγωνισμού για τον τεχνολογικό εξοπλισμό ου έχει καθυστερήσει.

Πριν λίγες ημέρες, είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι υπάρχει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μια καθυστέρηση όσον αφορά την ανάδειξη του αναδόχου του διαγωνισμού για τον τεχνολογικό εξοπλισμό της «Αγιά Σοφιάς – ΟPAP Arena», που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Μια καθυστέρηση που δεν έχει δοθεί η παραμικρή εξήγηση και για ποιο λόγο έχει υπάρξει απ’ την Περιφέρεια και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν άγνοια για το όλο θέμα.

Γι’ αυτό το λόγο οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ πήραν την πρωτοβουλία και απέστειλαν χθες επιστολή  στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη με την υπογραφή του Στέλιου Σεραφείδη, ως θέμα το συγκεκριμένο ζήτημα που δημιουργεί καθυστέρηση.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή τους ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη για το μέχρι σήμερα ενδιαφέρον του για το γηπέδου και του ζητούν την άμεση παρέμβασή του ώστε να ξεπεραστεί και αυτό το τελευταίο εμπόδιο για να μην υπάρξει κι’ άλλη χρονοβόρα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών.

«Ο στόχος όλων μας και η συστράτευση όλων των δυνάμεων της ΑΕΚ είναι για να μπούμε στο γήπεδό μας το καλοκαίρι του 2022. Μας είναι πραγματικά αδιανόητο ακόμα και να σκεφτούμε ότι θα πάμε και άλλο πίσω», αναφέρεται σε μια αποστροφή της επιστολής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement