21.9
16:20

Στο νότιο όμιλο της Super League 2 η ΑΕΚ Β’

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ομάδα Β’ της ΑΕΚ θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στον νότιο όμιλο μαζί με την ομάδα Β’ του Παναθηναϊκού. Στον Βόρειο όμιλο ο Ολυμπιακός Β’ μαζί με τον ΠΑΟΚ Β’, σέντρα στις 10 Οκτωβρίου.

Γνωστοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την διαδικασία διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2, με τη συμμετοχή των Β’ ομάδων, με την ΑΕΚ Β’ να βρίσκεται για την φετινή σεζόν στον νότιο όμιλο.

Μάλιστα, μαζί της θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Β’, ενώ στον Βόρειο όμιλο μαζί με τον ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, όπως προέκυψε απ’ το σημερινό Δ.Σ. της διοργάνωσης.

Επίσης, έγινε γνωστό, ότι την σεζόν 2022-23 θα είναι ο Παναθηναϊκός Β’ η ομάδα που θα αγωνιστεί στον Βόρειο όμιλο, ενώ το 2023-24 θα βρεθεί η ΑΕΚ Β’ στον Βόρειο, μοιράζοντας έτσι τις σεζόν και αν όλα συνεχίσουν ομαλά, τότε θα γίνεται κύκλος των τριών ομάδων, ώστε να μοιράζονται σε Βόρειο και νότιο όμιλο.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι τα επόμενα χρόνια προβλέπεται να μειωθούν οι ομάδες της κατηγορίας, άρα και κάποια απ’ τα ταξίδια των ομάδων.

Απ’ εκεί και έπειτα στο νότιο όμιλο τοποθετήθηκαν ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Καραϊσκάκης Άρτας, ενώ η σέντρα του νέου πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement