20.9
19:45

ΑΕΚτζήδικη τρέλα: Έσπασε το φράγμα και των 15.000 διαρκείας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι φίλοι της ΑΕΚ εξαφάνισαν 250 κάρτες διαρκείας στην πρώτη ημέρα της παράτασης και έτσι έσπασαν και το φράγμα των 15.000 διαρκείας.

Πρώτη ημέρα σήμερα της παράτασης των εισιτηρίων διαρκείας και οι πωλήσεις τους, κυμάνθηκαν σε υψηλά στάνταρ, με τον κόσμο της ομάδας να προχωράει στην αγορά τους, εξαφανίζοντας σήμερα 250 κάρτες.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο νούμερο ήταν αρκετό για να σπάσει σήμερα και το φράγμα των 15.000 διαρκείας, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, έχοντας πάντα στο πλάνο τους, την επόμενη σεζόν και την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση του κόσμου και απ’ το τηλεφωνικό κέντρο, που από νωρίς το πρωί έδειχναν ενδιαφέρον και ζητούσαν λεπτομέρειες για την παράταση που δόθηκε, ώστε να σπεύσουν να προμηθευτούν το δικό τους, εισιτήριο διαρκείας.

Γι’ αυτό τον λόγο, δεν αποκλείεται η ανταπόκριση του κόσμου να συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες σε υψηλά στάνταρ, έχοντας ως στόχο τώρα για να σπάσουν το φράγμα των 16.000 διαρκείας, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement