17.9
10:10

Τα «αγκάθια» που ταλαιπωρούν την Βασίλισσα

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Το τρέξιμο στην Βασίλισσα συνεχίζεται, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι υποθέσεις με ban που την ταλαιπωρούν. Τα «αγκάθια» και το ορατό πρόβλημα που θα υπάρξει, αν δεν βρεθούν λύσεις. 

Ο αγώνας δρόμου, για την επίλυση των εξωαγωνιστικών προβλημάτων, συνεχίζεται με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ο αριθμός των ban μειώθηκε κατά δύο χθες, φτάνοντας συνολικά στα πέντε, ενώ σε σχέση με την κατάσταση που υπήρχε ένα μήνα πριν, έχουν λυθεί δέκα υποθέσεις.

Παράλληλα, ο Στέφανος Δέδας και οι συνεργάτες του, δουλεύουν με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσουν οι επίσημες της υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το σούπερ καπ κόντρα στον Προμηθέα (25/09).

Τα «αγκάθια» των ban 

Στις εναπομείναντες περιπτώσεις που καλείται να τακτοποιήσει η Βασίλισσα, υπάρχουν ορισμένες που δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, τέσσερις εξ αυτών είναι μεγάλο εμπόδιο για την ΑΕΚ, που καλείται να το ξεπεράσει, ούτως ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της.

Οι άνθρωποι της Ένωσης αν μη τι άλλο βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις για το πως μπορούν να σβηστούν τα εναπομείναντα ban, ειδάλλως θα δημιουργηθεί θέμα με την δήλωση των παικτών, που αγωνίστηκαν πέρσι στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τους Χάρις, Κολόμ, Μπόγρη, Βαουλέτ, Ανγκόλα, Γέλοβατς, Γκρίφιν και Παππά και γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως αποτελούν τον κορμό πάνω στον οποίο θα δουλέψει ο Έλληνας τεχνικός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement