15.9
20:35

Κεδέρης στο ΑΕΚ1924: «Είμαι δεμένος με τον κόσμο της ΑΕΚ, τον αγαπώ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο εκρηκτικός Έλληνας εξτρέμ μίλησε στο ΑΕΚ1924 για την νέα σεζόν που ξεκινά με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους, τις νέες αφίξεις αλλά και την σχέση αγάπης που έχει αναπτύξει με τον λαό της ομάδας.

Εκ των πρωταγωνιστών της περσινής μαγικής χρονιάς και ο… αγαπημένος της κερκίδας, Χρήστος Κεδέρης, μιλά στο ΑΕΚ1924.

Αναφέρεται στην σεζόν που ξεκινά με φιλοδοξίες για μία ΑΕΚ πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίχως να υπάρχει φόβος και… άγχος για την αναβάθμιση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την σχέση που έχει αναπτύξει με τον κιτρινόμαυρο λαό της Ένωσης, την οποία δεν πρόκειται να ξανα-συναντήσει ποτέ ξανά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεδέρη στο ΑΕΚ1924:

  • Χρήστο καλή σεζόν εύχομαι, με το πρωτάθλημα να ξεκινά σε λίγες ημέρες. Τι να περιμένουμε από την ΑΕΚ φέτος;

«Για αρχή να ευχηθώ καλή χρονιά, χωρίς να σταματήσουμε πάλι και χωρίς να μας λείψει ο κόσμος. Η ΑΕΚ έχει ως στόχο το ντάμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Η περσινή κατάκτηση του Ευρωπαϊκού μας κάνει να μην φοβόμαστε τίποτα και δείχνει πως η ομάδα έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα.

Δεν φοβόμαστε για το παραπάνω βήμα και στόχος είναι να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Επέστρεψαν και οι τραυματίες, δουλεύουμε πλέον στο 100% και από την ΑΕΚ πρέπει να περιμένουμε μόνο καλά πράγματα, παραμένοντας υγιείς.»

  • Νέα διοργάνωση φέτος για την ΑΕΚ στην Ευρώπη και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Σας αγχώνει καθόλου αυτό;

«Όσοι παίκτες έχουν έρθει φέτος και ο δεξιός ίντερ που αναμένεται να έρθει, δεν θα φοβάται κανείς να πρωταγωνιστήσει. Μας αρέσουν οι προκλήσεις, διψάμε για να είμαστε πρωταγωνιστές.

Με τα πιο έμπειρα παιδιά, την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις η ΑΕΚ στο τέλος πρέπει να πρωταγωνιστήσει γιατί έτσι είναι η ΑΕΚ. Ο κόσμος μας περιμένει να πάρει ξανά χαρές και εμείς πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό, τι δύναμη και χαρά παίρνει από εμάς ο κόσμος.»

  • Περιμένετε τον κόσμο πίσω; Ειδικά εσύ που έχεις μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του.

«Εννοείται ότι περιμένουμε τον κόσμο πίσω. Είμαι δεμένος με τον κόσμο της ΑΕΚ, τον αγαπάω. Νομίζω ότι είναι κάτι μοναδικό που δεν θα ξαναζήσω στην ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και περιμένουμε τον κόσμο να πανηγυρίσουμε ξανά μαζί.»

Advertisement