15.9
17:17

Και επίσημα στην Χαλκίδα οι φετινοί ευρωπαϊκοί αγώνες της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ, γνωστοποιήθηκε ότι οι πέντε Ευρωπαϊκοί αγώνες της ΑΕΚ στο χάντμπολ, για το EHF European League, θα διεξαχθούν στη Χαλκίδα στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης”.

Είχε γίνει γνωστό ότι η ΑΕΚ στο χάντμπολ αναζητούσε έδρα για να φιλοξενηθούν οι αγώνες της, στο EHF European League, με πρώτο επικρατέστερο να είναι το κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης”.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, είχαν ως πρώτη επιλογή το γήπεδο της Χαλκίδας, λόγω ότι εκεί διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο περυσινός τελικό του EHF European Cup, με αποτέλεσμα να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η ευρωπαϊκή έδρα της ΑΕΚ την εφετινή σεζόν λόγω των απαιτήσεων που έχει το EHF European League.

Γι’ αυτό τον λόγο επιλέχθηκε και συμφωνήθηκε να χρησιμοποιεί η ΑΕΚ στην Ευρώπη ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης”, κάτι που το επισημοποίησε με ανακοίνωση του, ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ:

“Στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης της πόλης μας, θα διεξαχθούν και οι πέντε (5) Ευρωπαϊκοί αγώνες από την ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

-1η αγωνιστική – Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

-3η αγωνιστική – Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

-6η αγωνιστική – Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

-8η αγωνιστική – Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

-9η αγωνιστική – Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Τέλος επισημαίνουμε, ότι, την αποκλειστική ευθύνη διεξαγωγής των αγώνων και εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, την έχουν η διοργανώτρια αρχή και το Σωματείο της ΑΕΚ.”

Advertisement