15.9
20:52

Έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μπάρδη

AEK1924.gr team
Advertisement

Σε περίοδο μεταγραφικής ενίσχυσης βρίσκεται η Ένωση, με την διοίκηση να ανακοινώνει τον 36χρονο διεθνή πορτιέρο.

Πολλά τα κενά που πρέπει να καλύψει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, έχοντας αποχαιρετήσει πολλούς παίκτες που αποτέλεσαν τον… κορμό των τελευταίων ετών.

Στο πλαίσιο αυτό – του αγωνιστικού σχεδιασμού – η Ένωση ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Μπάρδη για την θέση του τερματοφύλακα, ο οποίος δεσμεύτηκε αφοσίωση στα κιτρινόμαυρα για την επίτευξη των στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μπάρδη. Ο 36χρονος (28/08/1985) διεθνής τερματοφύλακας, ύψους 1,93 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Μπάρδης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε ποτέ το ελληνικό Futsal, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα από το 2011 έως το 2018 και τον Παναθηναϊκό από το 2018 έως και σήμερα.

Αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας Futsal.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Παναγιώτης Μπάρδης δήλωσε στο aek.gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για την θέση του τερματοφύλακα τη νέα σεζόν. Αποτελεί για μένα μια σημαντική πρόκληση στην καριέρα μου και δεσμεύομαι για την αφοσίωσή μου να συνεισφέρω τα μέγιστα στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων της».

Παναγιώτη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Advertisement