15.9
18:33

Δημητρούλιας: «Θέλουμε το όνομα ΑΕΚ να πάει ακόμα παραπάνω, απαιτητική σεζόν στόχος το νταμπλ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Το τμήμα χάντμπολ πραγματοποίησε σήμερα τη media day του, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να μιλάει στους εκπροσώπους του Τύπου και να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στόχος και φέτος είναι το νταμπλ σε μια απαιτητική σεζόν, αλλά και η πορεία στην Ευρώπη θέλοντας το όνομα της ΑΕΚ να πάει ακόμα παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στη Media Day του τμήματος χάντμπολ:

«Η προετοιμασία κυλάει ομαλά. Όπως ξέρετε για εμάς η περασμένη σεζόν ήταν μεγάλη, κράτησε σχεδόν 12 μήνες και είχαμε μια μικρή περίοδο ξεκούρασης πριν από τη νέα αυτή απαιτητική σεζόν, στην οποία βλέπω πως τα παιδιά είναι πολύ συνειδητοποιημένα. Αναφέρομαι κυρίως στο EHF European League, αλλά και τους δυο σημαντικούς στόχους που είναι το νταμπλ.

Όπως φαίνεται θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Περιμένουμε και τους δυο Αλγερινούς για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό από νωρίς.  Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε να δέσουμε μέχρι τα σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πέρυσι ο κόσμος της ΑΕΚ μας έλειψε αρκετά, ζήσαμε μοναχικά και ειδικά τα ντέρμπι, αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια στη Χαλκίδα. Πλέον, περιμένουμε τον κόσμο, ο οποίος όπως πάντα μας δίνει ενέργεια και αποτελέσματα.  

Όσον αφορά στην Ευρώπη παίζουμε με αντιπάλους που έχουν ακόμα μεγαλύτερο μπατζετ από εμάς, αλλά θέλουμε το όνομα ΑΕΚ να πάει ακόμα παραπάνω.  

Χαίρομαι για το φετινό σταφ που έχω και είμαστε όλοι πολύ προσγειωμένοι και αφοσιωμένοι. Πάμε για τίτλους με μια ολοκληρωμένη ΑΕΚ». 

Advertisement