15.9
17:33

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει θέμα Σιόβα, ούτε κάτι άλλο»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση διέψευσε όλα σενάρια που υπάρχουν και την ήθελαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος φαίνεται πως προτάθηκε στους Κιτρινόμαυρους.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια, κυρίως στο Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ που ήθελαν τον Δημήτρη Σιόβα, να βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να εξετάζουν την περίπτωση του.

Όμως, η ΠΑΕ διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια με κατηγορηματικό τρόπο, λέγοντας χαρακτηριστικά “ούτε Σιόβας υπάρχει για την ΑΕΚ, ούτε κάτι άλλο”, κλείνοντας παράλληλα και την περίπτωση κάποιας ακόμα προσθήκης μετά την απόκτηση του Μίλαντ Μοχαμαντί.

Η αλήθεια είναι, πως υπήρξε καπνός τουλάχιστον απ’ την πλευρά του παίκτη, καθώς βλέποντας πως η μεταγραφική περίοδο των ελεύθερων τελειώνει και ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος σε πρώτη φάση να τον αποκτήσει, ο ίδιος φαίνεται πως χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι θα τον ενδιέφερε το πρότζεκτ της, αλλά η πόρτα δεν άνοιξε… ποτέ.

Για πολλούς και διάφορους λόγους, τόσο αγωνιστικούς, όσο και εξωαγωνιστικούς (βλ. δηλώσεις και προκλήσεις παλαιότερα προς την ΑΕΚ και τον κόσμο της), η Ένωση δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης για την περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα.

Advertisement