14.9
10:37

Μπάγεβιτς: «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Ιωνικό και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της «Ένωσης».

Ο Μπάγεβιτς «έσπασε» την σιωπή του και μίλησε στην εφημερίδα «Livesport» για όσα είδε από την ΑΕΚ στο πρώτο ματς της φετινής Super League.

«Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ και να ενθουσιαζόμαστε πολύ. Σίγουρα περιμένουμε και ακόμα καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ», σχολίασε αρχικά ο Ντούσκο, προτού προσθέσει:

«Η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο καλή στην πορεία. Έδειξε ότι έχει ποιότητα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλή και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο το μέλλον είναι δικό μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος της. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Πραγματικά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’αυτά. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Αυτή την στιγμή πρέπει να μιλάμε γι’αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την απόδοση του Τσούμπερ, τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή με τον Ιωνικό και αυτό έχει σημασία».

Advertisement