13.9
21:15

Φουλάρει για 15.000 διαρκείας η ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Δεν είναι όνειρο, ούτε άπιαστο νούμερο, αλλά ρεαλιστικά δεδομένα, με τον κόσμο της Ένωσης να δίνει ρεσιτάλ. 

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ κάνουν φτερά!

Πριν από μερικές μέρες, η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ήταν πως η μια μέρα έσπαγε το ημερήσιο ρεκόρ, που δημιουργούσε η προηγούμενη, με τα νούμερα να είναι θεαματικά.

Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει προ πολλού το… φράγμα των 13.000 καρτών και όσο περνούν οι μέρες για την πρεμιέρα, υπάρχει τεράστια… αναζωπύρωση, καθώς μόνο σήμερα έφυγαν κάτι λιγότερο από 350 διαρκείας (343 για την ακρίβεια).

Αυτός ο αριθμός μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορικός, καθώς είναι η πρώτη φορά που μετά από δύο επίσημα παιχνίδια -και στη διάρκεια παράτασης που έχει δοθεί- διατίθεται τόσο υψηλός αριθμός εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα αργήσουμε να φτάσουμε τις 14.000 διαρκείας και μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία, θεωρείται πολύ πιθανό να έχουμε ξεπεράσει και τα 15.000.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως, αρκετοί είναι αυτοί που αγοράζουν διαρκείας δίχως να έχουν εμβολιαστεί, με σκοπό να… κρατήσουν θέση στην «Opap Arena», καθώς θα έχουν απευθείας πρόσβαση και στα διαρκείας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Advertisement