
Ο Ελβετός εξτρέμ έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και το απόγευμα θα δώσει κανονικά το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για την πρώτη του προπόνηση.
Μπορεί ο Στίβεν Ζούμπερ να ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες απ’ την ΑΕΚ, αλλά την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, μέχρι στιγμής δεν την έχει πραγματοποιήσει.
Ο λόγος, επειδή ο Ελβετός εξτρέμ μετά τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, αναχώρησε για την πατρίδα του και ενσωματώθηκε με την Εθνική του ομάδα.
Όμως, σήμερα ο Ζούμπερ θα έχει την πρώτη του επαφή, τόσο με τους νέους του συμπαίκτες, όσο και με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα, ταξιδεύοντας όλο το βράδυ και το απόγευμα θα δώσει κανονικά το παρών στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Βέβαια, παραμένει άγνωστο αν θα προπονηθεί κανονικά ή θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο και είναι το πιθανότερο να το πράξουν όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως ο Ελβετός εξτρέμ, αλλά και οι Σιμάνσκι – Τζαβέλλας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO