
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της, θέλησε να ευχαριστήσει την ΒΙΒΕΧΡΩΜ για την δωρεά των χρωμάτων της αισθητικής και ουσιαστικής βελτίωσης του “Απ. Κόντος” της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
H AEK αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Vivechrom και προσωπικά τον κ. Ιωακείμ Προβατά για τη δωρεά των χρωμάτων για την αισθητική και ουσιαστική βελτίωση του “Απ. Κόντος” της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο κ. Προβατάς και γενικά οι άνθρωποι της ΒΙΒΕΧΡΩΜ ανταποκρίθηκαν άμεσα στις υψηλές απαιτήσεις, με τη χρησιμοποίηση του καινοτόμου Sikkens Wapex 660, του κορυφαίας ποιότητας εποξειδικού χρώματος νερού δύο συστατικών για δάπεδα και τοίχους και πλέον η έδρα της ανδρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου έχει την όψη της αξίζει!
Η δημοσίευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement