Ένα δημοσίευμα απ’ το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ανέφερε ότι η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Έβερτον για τον Λιβάι Γκαρσία, ύψους 15 εκατ. ευρώ.
Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης για τον Λιβάι Γκαρσία και μάλιστα, υπήρξε και πρόταση από ομάδα της Γερμανίας προς την ΑΕΚ και η οποία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Ένα δημοσίευμα απ’ το Τρίνινταντ και Τομπάγκο φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια πρόταση της Έβερτον την τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Γκαρσία.
Μάλιστα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ttsportdiary.com, αναφέρει ότι τα “ζαχαρωτά” κατέθεσαν πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε.
Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε για τους “δεσμευμένους” παίκτες και έτσι θέμα πώλησης του παίκτη στην παρούσα φάση σίγουρα δεν μπορεί να υφίσταται.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement