Ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ με το 4-4-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τους Αραούχο και Ανσαριφάρντ.
Την ευκαιρία για ακόμα ένα αγωνιστικό τεστ, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος έχει η ΑΕΚ απόψε κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι διατεθειμένος να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, αλλά και να προχωρήσει σε δοκιμές.
Μια απ’ αυτές που σκέφτεται ο Σέρβος τεχνικός είναι να παρατάξει την ΑΕΚ με το 4-4-2, βάζοντας ως επιθετικό δίδυμο του Σέρχιο Αραούχο και Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Το συγκεκριμένο δίδυμο το έχει δοκιμάσει και σε άλλες παιχνίδια ως αλλαγή, αλλά σήμερα σκέφτεται να τους παρατάξει και τους δυο μαζί στην ενδεκάδα απ’ την αρχή, δίνοντας περισσότερο χρόνο για την συνεργασία τους.
Μια ακόμα βέβαια σκέψη του Μιλόγεβιτς, είναι ο σχηματισμός 4-1-4-1 (ή καλύτερα 4-3-3), αφήνοντας έναν απ’ τους δυο επιθετικούς στον πάγκο και συμπεριλαμβάνοντας στα χαφ έναν εκ’ των Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι.
Κάπως έτσι λοιπόν, αν η ΑΕΚ παραταχθεί με το 4-4-2, θα το κάνει με τον Στάνκοβιτς κάτω απ’ τα δοκάρια, τον Μισελέν δεξιά στην άμυνα, τον Μιτάι αριστερά και με στόπερ τους Βράνιες και Τζαβέλλα.
Στη μεσαία γραμμή ο Λε Ταλέκ θα αγωνιστεί μαζί με τον Σάκχοφ, ενώ οι Πέτρος Μάνταλος και Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τους Αραούχο και Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.
Σε διαφορετική περίπτωση και σε σχηματισμό 4-1-4-1, τότε θα κληθεί ένας εκ’ των Αραούχο-Ανσαριφάρντ να μείνει στον πάγκο για να προστεθεί ένας ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα ένας εκ’ των Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement