06.8
21:39

Εκτός (και) ο Αραούχο

AEK1924.gr team
Εκτός (και) ο Αραούχο

Με αρκετές απουσίες ολοκληρώθηκε η σημερινή (06/08) προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Αργεντινό επιθετικό να προστίθεται στο απουσιολόγιο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ένωσης για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο στα Σπάτα.

Μαζί με τους Μάνταλο, Μπακάκη, Μιτάι και Γαλανόπουλο και ο Σέρχιο Αραούχο τίθεται εκτός «μάχης», έχοντας αισθανθεί ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Μάριο Μιτάι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο αποφασίστηκε να προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή γαστροκνημία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο (20.00) η ομάδα θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στα Σπάτα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement