05.8
09:10

«Κλείνει» την Παπά η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Παίκτρια της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται η 24χρονη διαγώνιος, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924 οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τις υπογραφές να απομένουν.

Συνέχεια στην στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Volleyleague συνεχίζει η ΑΕΚ, με… πρωτεργάτη του κόουτς Αρσενιάδη.

Όλες οι επιλογές γίνονται με την σύμφωνη γνώμη του Έλληνα πολύπειρου τεχνικού και ετοιμάζει μία δυνατή ομάδα για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, η Άντζελα Παπά θα είναι αθλήτρια της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και ανακοινώσεις.

Πρόκειται για την 24χρονη διαγώνια που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από τις εξής ομάδες (κατά χρονολογική σειρά): ΟΚΑ Αρκάδι, ΑΕ Ρέντη, ΑΕ Ηλιούπολη, ΓΣ Ηλιούπολης και Dusseldorf.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η Παπά – ύψους 1.83μ. – θα αποτελέσει μία ακόμα αθλήτρια της ΑΕΚ, που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Κώστα Αρσενιάδη.

 

Advertisement