02.8
19:06

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η συγκινητική αγκαλιά του Πετρούνια στον Τεντόγλου και η υπόσχεσή του για χρυσό το 2024 στο Παρίσι

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγκάλιασε πρώτο τον Μίλτο Τεντόγλου κατά την άφιξή του στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ έδωσε την υπόσχεσή του για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσθέτοντας ένα ακόμα στην ελληνική ομάδα, μετά τα δύο χρυσά του Στέφανου Ντούσκου και του Μίλτου Τεντόγλου.

Ο Μίδας των Κρίκων, αποθεώθηκε κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ ο πρώτος που πήρε αγκαλιά είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, ενώ στη συνέχεια εναγκαλίσηκε με όλα τα μέλη της αποστολής, ενώ έδωσε και λόγο, στον οποίο έδωσε την υπόσχεσή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε στα μέλη της αποστολής τα εξής: “Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ“.

Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση με μια μικρή παρέμβαση ανέφερε: “Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)“. Μετά πήρε και πάλι τον λόγο ο Λευτέρης Πετρούνιας : “Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε στο Παρίσι“.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement