02.8
20:36

Αυτοί είναι οι κανονισμοί για τις Β ομάδες (pics)

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΕΠΟ έδωσε στην δημοσιότητα τους κανονισμούς που θα ισχύουν την φετινή σεζόν για τις Β’ ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες αυτές τα δύο επόμενα χρόνια δεν θα υποβιβάζονται εκτός εάν η Α’ ομάδα τους πέσει κατηγορία. Από το 2023-2024 θα παίζουν τα play outs και θα πέφτουν. Μετά το 2023-2024 μένουν όσες δεν πέσουν.

Στις Β’ ομάδες θα μετέχουν παίκτες που κατά την 1η Γενάρη δεν έχουν συμπληρώσει τα 23 τους χρόνια και που έχουν συμπληρώσει τα 16 έτη.

Επίσης πέντε παίκτες άνω των 23 ετών θα μπορούν να παίξουν και στο ΦΑ υποχρεωτικά πρέπει να αναγράφονται τουλάχιστον 10 παίκτες από Ακαδημίες ελληνικών ομάδων που θα έχουν θητεία σε Ακαδημίες για τουλάχιστον τρία έτη. Επίσης στη διάρκεια του ματς υποχρεωτικά θα πρέπει να παίζουν 5 παίκτες με δικαίωμα στις Εθνικές ομάδες. Ακόμα δεν θα παίζουν στο Κύπελλο ενώ όποιος έχει Β’ ομάδα δεν θα έχει υποχρέωση να έχει ομάδα υποδομής.

 

Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τον κανονισμό των Β' ομάδων (ΦΩΤΟ)Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τον κανονισμό των Β' ομάδων (ΦΩΤΟ)Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τον κανονισμό των Β' ομάδων (ΦΩΤΟ)Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τον κανονισμό των Β' ομάδων (ΦΩΤΟ)

Advertisement