02.8
22:21

«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για Μοχίκα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Για την απόκτηση του Γιόαν Μοχίκα κινήθηκε η ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, ωστόσο η απάντηση που έλαβε από την Χιρόνα ήταν αρνητική.

Την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας TuttoMercatoWeb, η Ένωση κινήθηκε και για την απόκτηση του Γιόαν Μοχίκα, ο οποίος αγωνίζεται επίσης ως αριστερός μπακ, όμως η απάντηση που έλαβε από τη Χιρόνα, όπου ανήκει ο Κολομβιανός, ήταν αρνητική.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ από την Ιταλία, η ΑΕΚ δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Μοχίκα, ο οποίος έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αντιθέτως αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Γιόαν Μοχίκα. Η Χιρόνα, πάντως, αναμένεται να απαντήσει αρνητικά, καθώς δεν την καλύπτουν όσα προσφέρει η Ένωση. Αναμένεται, επίσης, νέα κρούση τις επόμενες ώρες. Ο 28χρονος έπαιξε για την Αταλάντα από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Γενάρη του 2021» αναφέρει συγκεκριμένα το TuttoMercatoWeb.

Advertisement