01.8
00:55

Συνάντηση πριν την αυριανή προπόνηση για Κονέ-Παπαδημητρίου με τους ποδοσφαιρισές

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι δυο υπεύθυνοι της ΑΕΚ, κάλεσαν σε έκτακτη συνάντηση πριν την αυριανή προπόνηση στα Σπάτα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρίσκονται στο βασικό της πλάνο (όχι όλο το ρόστερ).

Μπορεί στην προπόνηση της Παρασκευής, να υπήρξαν τα άγρια γκάζια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προς τους ποδοσφαιριστές για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό που υπέστη η ΑΕΚ απ’ την Βελέζ, αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει και… part 2 στην προπόνηση της Κυριακής (19:00).

Συγκεκριμένα, μετά τον αποκλεισμό κανένας άνθρωπος της διοίκησης δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας πρώτα τον προπονητή της ομάδας να πει όσα θέλει να πει στους παίκτες και στη συνέχεια να μιλήσουν οι ίδιοι μαζί τους.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, κάλεσαν σε έκτακτη συνάντηση πριν απ’ την προπόνηση της Κυριακής, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά αυτούς που βρίσκονται στο βασικό πλάνο και όχι όλο το ρόστερ, ώστε να κάνουν μια ανοιχτή κουβέντα μεταξύ τους.

Οι δυο υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, θέλουν εκτός από συζήτηση να μεταφέρουν τα έντονα παράπονα της διοίκησης για τον αποκλεισμό και κυρίως την εικόνα που έδειξαν στο ματς της Βοσνίας, στο οποίο κρίνουν ότι εκεί χάθηκαν όλα.

Απ’ εκεί και έπειτα, δεν αποκλείεται μετά απ’ την συγκεκριμένη συνάντηση να βγουν ειδήσεις από εξελίξεις που πιθανόν να υπάρξουν, ενώ δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το σενάριο, ότι στην συγκεκριμένη συνάντηση θα βρεθούν μόνο οι Κονέ και Παπαδημητρίου, αλλά είναι πολύ πιθανό να δώσει το παρών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας και δεν έχει γνωστοποιηθεί τι σκοπεύει να πράξει και γι’ αυτό τον λόγο, δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και να μιλήσει ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Advertisement