01.8
00:32

Μπακάκης σε Μιλόγεβιτς: «Κόουτς είναι δική μας η ευθύνη…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας μπακ μετά τα “γκάζια” του Μιλόγεβιτς, ζήτησε τον λόγο εκ’ μέρους των ποδοσφαιριστών, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας.

Η προπόνηση της Παρασκευής διεξήχθη κάτω από βαρύ κλίμα των αποδυτηρίων, λόγω του ντροπιαστικού αποκλεισμού απ’ την Βελέζ Μόσταρ στην Ευρώπη.

Οι Κιτρινόμαυροι όπως διαβάσατε λίγο νωρίτερα στο AEK1924.gr, άκουσαν σκληρά λόγια και γκάζια απ’ τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ήταν εκνευρισμένος για τον αποκλεισμό που υπέστη η ομάδα, ρίχνοντας το βάρος στο κακό παιχνίδι που έκαναν στη Βοσνία.

Μετά την ομιλία του “Μίλο”, υπήρξε νεκρική σιγή στα αποδυτήρια, χωρίς κανένας απ’ τους ποδοσφαιριστές να θέλει να μιλήσει, παρά μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης, που πήρε τον λόγο και εκ’ μέρους των ποδοσφαιριστών και ως ένας απ’ τους αρχηγούς της ομάδας, θέλησε να μιλήσει.

Ο Έλληνας μπακ, ξεκαθάρισε πως έχουν την ευθύνη μόνο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και ανέφερε ότι πρέπει να αναλογιστούν τις πράξεις και τις ευθύνες που τους αναλογούν.

«Είναι δική μας η ευθύνη κόουτς. Μόνο εμείς φταίμε, να αναλογιστεί ο καθένας μας τις πράξεις μας και τις ευθύνες μας», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε ο “Μπάκα”.

Προφανώς, οι συγκεκριμένες ομιλίες δεν θα σταματήσουν εκεί και ο συγκεκριμένος αποκλεισμός θα επιφέρει κι’ άλλες εξελίξεις, καθώς εκτός απ’ τα τετ-α-τετ που θα επιδιώξει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τους παίκτες, δεν αποκλείεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες και επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, ο οποίος δεν έχει γνωστοποιήσει κάποια αντίδραση του μετά τον αποκλεισμό.

Οπότε η συγκεκριμένη ντροπή που υπέστη η ομάδα, θα την τριγυρνάει τις επόμενες ημέρες και δεν θα περάσει τόσο εύκολα, καθώς η ζημιά είναι μεγάλη.

Advertisement