31.7
10:29

«Πρεσάρισμα» για Ελίασον από ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Δεν τα παρατούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τον 25χρονο εξτρέμ της Νιμ, παρά τις δυσκολίες που φέρει η υπόθεση και εμφανίζονται αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους.

Αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Βελέζ προσπαθεί να βγάλει η ΑΕΚ, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν φαίνεται – προς στιγμή – να αλλάζει κατεύθυνση και οι Κιτρινόμαυροι είναι στην αγορά για παίκτη στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Το όνομα του Νίκλας Ελίασον παραμένει στα υψηλά πατώματα των επιλογών, παρά τις αντιστάσεις που βγάζει η Νιμ, δηλώνοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Πρόκειται για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει από την σχετική λίστα, με την ΑΕΚ να δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση και τις πιθανότητες που έχει να τον κάνει δικό της.

Αποτελεί στοίχημα για την Ένωση να κάμψει τις αντιστάσεις του γαλλικού συλλόγου και αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους. Είτε να καταθέσει μεγάλη πρόταση, είτε να πάρει με το… μέρος της τον 25χρονο Σουηδό.

Το αγωνιστικό του προφίλ και τα στοιχεία που μπορεί να προσφέρει στην δεξιά πτέρυγα της κιτρινόμαυρης επίθεσης είναι τέτοια που τον θέτουν σε θέση προτεραιότητας.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ δέχονται προτάσεις από μάνατζερ και για άλλες περιπτώσεις εξτρέμ, όμως ο Ελίασον δείχνει να είναι ο… εκλεκτός.

Advertisement