31.7
21:10

Κρατάει Κοτσιώνη η ΑΕΚ και επενδύει στο μέλλον

AEK1924.gr team
Advertisement

Στο ρόστερ του τμήματος χάντμπολ για την επόμενη σεζόν θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να έχει σκοπό να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Μετά το φετινό τρέμπλ που κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης σεζόν, κρατώντας τον πήχη ψηλά.

Συγκεκριμένα, στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να ανέβουν αγωνιστικά ακόμα ένα επίπεδο τη νέα σεζόν, ενισχύοντας το ρόστερ με μεταγραφικούς στόχους προς αυτήν την κατεύθυνση.

Προς το παρόν υπάρχουν ακόμα κάποιες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και κυρίως ξένων αθλητών σε θέση που χρειάζεται ενίσχυση, μετά και απ’ τις ανάλογες αποχωρήσεις.

Όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ακόμα ένα πρότζεκτ που τρέχουν παράλληλα και έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας, με παιδιά απ’ τις ακαδημίες της.

Οι Μάγκες όπως και φέτος, έτσι και του χρόνου θέλουν να έχουν στο ρόστερ τους ελπιδοφόρους αθλητές απ’ τις ακαδημίες τους, ώστε να δουλέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και με την πρώτη ευκαιρία να παίρνουν αγωνιστικό χρόνο απ’ τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Κάποιοι νεαροί που βρισκόντουσαν και φέτος στην ομάδα, παραχωρήθηκαν δανεικοί στον Δούκα ώστε να πάρουν παιχνίδια, αλλά η Ένωση κράτησε στο ρόστερ της ομάδας τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη.

Ο νεαρός αθλητής, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και αποτελεί απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου και γι’ αυτό τον λόγο με απόφαση Δημητρούλια θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με την πρώτη ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, θα παραμείνουν στο ρόστερ και οι Μιχάλης Στάθης, Μάριος Δικαιούλιας και Γιάννης Βασιλείου-Τσάφου.

Advertisement