30.7
13:12

Βαρύ κλίμα και προβληματισμός στην ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αποκλεισμός απ’ την Βελέζ δημιούργησε βαρύ κλίμα και προβληματισμό στις τάξεις της Ένωσης και δεν αποκλείονται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Μπορεί το πρώτο καμπανάκι να είχε χτυπήσει μετά το ματς στη Βοσνία και την ήττα με 2-1 απ’ την Βελέζ, αλλά όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είχαν την πεποίθηση ότι στο ΟΑΚΑ, θα καθάριζαν την υπόθεση πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών.

Από χθες το βράδυ όμως και μετά τον τραγικό αποκλεισμό της ΑΕΚ απ’ τον Ιούλιο στην Ευρώπη, επικρατεί ένα βαρύ κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Ο προβληματισμός και ο εκνευρισμός είναι έντονος τις τελευταίες ώρες, με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που αποχώρησε απογοητευμένος μετά το τέλος του ματς και χωρίς να μιλήσει σε κανέναν εντός της ομάδας.

Σίγουρα, θέμα Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν προκύπτει την δεδομένη χρονική στιγμή και φαίνεται πως είναι ο μοναδικός σίγουρος στη θέση του, αλλά απ’ την άλλη δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους ανθρώπους που έτρεξαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και χρονοτρίβησαν για να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του Σέρβου τεχνικού.

Σε αυτές τις πρώτες ώρες του αποκλεισμού, δεν υπάρχει καμία αντίδραση απ’ την ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα, να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, χωρίς ωστόσο να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Advertisement