30.7
00:21

Μιλόγεβιτς: «Έπρεπε τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ, δεν έπρεπε να φτάσουμε στα πέναλτι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι και εμφανώς απογοητευμένος τόνισε, ότι έπρεπε τις ευκαιρίες να τις κάνουν γκολ, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έπρεπε να φτάσουν στη διαδικασία των πέναλτι

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι έπρεπε τις ευκαιρίες η Ένωση να τις κάνει γκολ και ότι δεν έπρεπε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι πρέπει από αύριο να σηκώσουν κεφάλι και να δουλέψουν περισσότερο, όσο δύσκολο και να είναι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Δεν έπρεπε καν να φτάσουμε στα πέναλτι. Τώρα αν το χάσαμε στη Βοσνία ή σήμερα…; Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ξέραμε ότι θα παίξουν πολύ σφιχτά, μαν του μαν, με πολλά φάουλ. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Ας πούμε ότι στη Βοσνία δεν ήμασταν. Με τις ευκαιρίες που κάναμε θα έπρεπε να βρούμε ένα γκολ. Τέλος πάντων δεν ήρθε. Είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που είναι θετικό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε 120 λεπτά. Δεν θα μπω στη συζήτηση αν πέρασε η πιο τυχερή ομάδα. Η ΑΕΚ δεν πέρασε και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Το παιχνίδι παίχθηκε στο γκολ. Είχαν μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, εμείς πολλές. Τώρα που οφείλεται αυτό; Παίξαμε και με τους δυο επιθετικούς… Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά. Απλά ήταν λίγο για να προκριθούμε.

Για την κούραση;

«Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Κουρασμένη ήταν και η άλλη ομάδα. Τις ευκαιρίες έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Θέλει ανάλυση πιο βαθιά που δεν βρήκαμε το γκολ. Ισως παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Ξέρω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ. Ξέρω την ΑΕΚ και σαν πιο παλιός. Την έχω ζήσει. Είναι μεγάλο φορτίο που θα έχουμε στην πλάτη μας. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Θέλω τη συμπαράσταση του κόσμου. Είμαι θετικός και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».

Για τη διαδικασία των πέναλτι;

«Στη συζήτηση για τα πέναλτι, το έχασαν τα παιδιά που είπαν ότι είναι καλά και μπορούν να εκτελέσουν. Ο τερματοφύλακάς μας έπιασε δύο. Δεν είναι εύκολο. Και χάσαμε τρία. Δεν έχει σημασία αν είναι ψυχολογία ή κούραση. Σημασία έχει ότι αποκλειστήκαμε. Αλλάζουμε σελίδα. Αύριο είναι μία νέα μέρα».

Advertisement