25.7
16:41

Άντζελιτς: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια, τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτούμε τίτλους»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο νεοαποκτηθείς διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γκόραν Άντζελιτς, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητή της ομάδας.

Ο Γκόραν Άντζελιτς ανακοινώθηκε και επίσημα απ’ την ΑΕΚ και θα αποτελέσει μαζί με τον Πέτρο Μπουκοβίνα το δίδυμο κάτω απ’ τα γκολπόστ της Ένωσης για τη νέα σεζόν.

Ο Μαυροβούνιος διεθνής τερματοφύλακας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της, τονίζοντας ότι ξέρει πολλά πράγματα για την ομάδα, πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια, ενώ στόχος του είναι να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να συνεχίσει να κατακτάει τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκόραν Άντζελιτς στο aek.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ και την πανέμορφη Αθήνα. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την ομάδα, καθώς αποτελεί έναν από τους Συλλόγους που αγωνίζονται συνεχώς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πέρσι κατέκτησε και το EHF European Cup, καθώς επίσης και ότι η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια με πολλά σπορ να καλλιεργούνται. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους”.

Advertisement