24.7
10:15

Προς Περιστέρι ο Κατσίβελης, επιστρέφει στον Προμηθέα ο Γκίκας

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι δυο διεθνείς Έλληνες παίκτες, φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στο να συνεχίσουν την καριέρα τους, σε άμεσες ανταγωνιστικές ομάδες της Βασίλισσας.

Με την ελευθέρωση όλων των αθλητών της, η Βασίλισσα έχει ενισχύσει όλες τις ομάδες της Basket League, καθώς καθημερινά και ένας πρώην αθλητής της, ανακοινώνεται από κάποια άλλη ομάδα.

Οι ΠΑΟΚ, Προμηθέας και Περιστέρι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και έχουν ανοιχτά τα μάτια τους, πάνω στο περυσινό ρόστερ της ΑΕΚ και ενισχύονται μέσα από πολύ καλές λύσεις που αποδέσμευσαν οι Κιτρινόμαυροι.

Οι τελευταίοι που φαίνονται κλεισμένοι, ή πολύ κοντά στη μεταγραφή τους, είναι ο Νίκος Γκίκας για Προμηθέα και ο Δημήτρης Κατσίβελης για Περιστέρι.

Και οι δυο πρώην αθλητές της ΑΕΚ, βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τις δυο αντίστοιχα ομάδες και φαίνεται πως υπάρχει αρχικά προφορική συμφωνία για να συνεχίσουν την καριέρα τους εκεί.

Μάλιστα, ο Γκίκας θα επιστρέψει στην ομάδα της Πάτρας, καθώς η Ένωση πριν τρία χρόνια τον απέκτησε απ’ τον Προμηθέα και τώρα όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι των δυο πλευρών θα ξανά συναντηθούν.

Advertisement