24.7
14:31

«Έκλεισε» Άντζελιτς η ΑΕΚ για αντι-Μπάουερ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο 33χρονος Μαυροβούνιος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα.

Το κενό του Τόμας Μπάουερ – μετά την αποχώρησή του – είναι μεγάλο, με την ΑΕΚ να βρίσκει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Ο λόγος για τον Γκόραν Άντζελιτς. Πρόκειται για διεθνή πορτιέρο από το Μαυροβούνιο, με εμπειρία από το εξωτερικό, ο οποίος θα αποτελέσει τον ξένο… άσο για τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 33χρονο τερματοφύλακα – ύψους 1,99 – ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Πολωνία με την SPRStalMielec. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από την Βοσνία (Μόστα και Ιζωιντατς).

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή, με τους Μάγκες να δημιουργούν δυνατό δίδυμο κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ, καθώς υπενθυμίζεται η συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα, Πέτρο Μπουκοβίνα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Άντζελιτς θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 με το Μαυροβούνιο, ενώ ήταν από τα  βασικά στελέχη στα προκριματικά.

Έτσι, η μεταγραφή του Άντζελιτς στην ΑΕΚ θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα και θα τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Δημητρούλια.

Advertisement