23.7
17:24

ΑΕΚ – Βελέζ: Με διαρκείας και απλά εισιτήρια στο ΟΑΚΑ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ευρεία σύσκεψη υπήρξε σήμερα (23/07) στα γραφεία του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου, με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται – πολύ προσεκτικά – για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, οι φίλαθλοι της Ένωσης θα βρεθούν ξανά στο πλευρό της ομάδας, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό με την Βελέζ.

Για το ματς της Πέμπτη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένεται να εκδώσουν και κανονικά εισιτήρια, πέρα των διαρκείας, τα οποία θα προμηθεύεται ο κόσμος ηλεκτρονικά.

Φυσικά, η διαδικασία θα είναι πλήρως εναρμονισμένη στα μέτρα και τις απαιτήσεις της ΚΥΑ, με την ομάδα να είναι έτοιμη να ενημερώσει τον κόσμο με τον πλέον κατανοητό τρόπο, καθώς ελλοχεύει κίνδυνος βαριάς τιμωρίας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται πλέον εκτός του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) και η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού (με ισχύ 14 ημερών από τη δεύτερη δόση εμβολίου) ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο και ταυτοποίηση των στοιχείων με ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό.

Από τη Δευτέρα θα υπάρξουν απ’ την ΠΑΕ ΑΕΚ όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις που θα περιγράφουν αναλυτικά τη διαδικασία με βασική προτροπή προς τον κόσμο την έγκαιρη προσέλευσή του, λόγω των ελέγχων που θα υπάρξουν.

 

Advertisement