22.7
13:11

Επικοινωνία της ΑΕΚ με Βελέζ για την τηλεοπτική μετάδοση

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Κιτρινόμαυροι βλέποντας να μην βρίσκεται λύση επικοινώνησε με τη Βελέζ και ζήτησε την παρέμβαση της, στην βοσνιακή μανατζερικη εταιρία, ώστε να λογικευτούν οι απαιτήσεις της.

Πριν λίγη ώρα διαβάσατε στο AEK1924.gr, ότι η Cosmote TV βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, έχει ψαλιδίσει την διαφορά αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να υπάρξει συμφωνία.

Γι’ αυτό τον λόγο η ΑΕΚ, που παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω απ’ την τηλεοπτική μετάδοση του σημερινού πρώτου αγώνα με την Βελέζ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ζήτησε την παρέμβαση της Βελέζ στη βοσνιακή μανατζερική εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έπειτα από επικοινωνία που είχε μαζί της.

Η Ένωση ζήτησε απ’ τη βοσνιακή ομάδα να μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει μια λογική λύση με αμοιβαιότητα ως προς τα τηλεοπτικά δικαιώματα και της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, ώστε να ρίξει τις εξωπραγματικές οικονομικές απαιτήσεις τη συγκεκριμένης εταιρείας, ώστε να επέλθει συμφωνία με την Cosmote TV.

Πλέον όπως είναι φυσικό, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πλέον υπάρχει το πρόβλημα της μη επαρκούς εμπορικής εκμετάλλευσης του ματς, όσο πιο αργά επιτευχθεί η όποια συμφωνία, απ’ την στιγμή που τελική λύση του συνδρομητικού καναλιού δεν έχει υπάρξει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι και δυο ώρες πάντως πριν από τη σέντρα υπάρχουν περιθώρια εύρεσης λύσης για την τηλεοπτική μετάδοση, οπότε δεν αποκλείεται οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις να φτάσουν δυο ώρες πριν την σέντρα για να βρεθεί λύση, αλλά όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοιχτά.

Advertisement