21.7
22:14

«Θρίλερ» με την τηλεοπτική μετάδοση το Βελέζ – ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Όλα ανοιχτά παραμένουν ακόμα όσον αφορά την τηλεοπτική μετάδοση του Βελέζ – ΑΕΚ, καθώς οι Βόσνιοι έχουν θέσει εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Χωρίς τηλεοπτική στέγη έχει μείνει ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ με την Βελέζ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς μέχρι και τώρα δεν έχει βρεθεί η συμφωνία ανάμεσα στην Cosmote TV και με την βοσνιακή εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του ματς.

Το συνδρομητικό κανάλι όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Βόσνιους, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βρει την χρυσή τομή, παρότι σήμερα είχαν κορυφωθεί οι συζητήσεις μεταξύ τους.

Κι’ αυτό γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν θέσει εξωπραγματικές οικονομικές απαιτήσεις, για να δώσει τα δικαιώματα του ματς στην Cosmote TV, με την υπόθεση της μετάδοσης να εξελίσσεται σε… θρίλερ.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σίγουρα και αύριο και μέχρι την τελευταία στιγμή, όλα θα παραμείνουν ανοιχτά, περιμένοντας οι Βόσνιοι να λογικευτούν στις απαιτήσεις τους, για τα δικαιώματα του αυριανού αγώνα, σε διαφορετική περίπτωση, το ματς θα μεταδοθεί χωρίς ελληνική τηλεοπτική στέγη.

Advertisement